Hallo, 

Maandag 29 januari 2024 van 19:00 – 21:00 online open avond #2!

Aanmelden is niet nodig.

Normaal gesproken hebben we een zoomsessie waarin de algemene presentatie over Xplore wordt gegeven. Daarin is nauwelijks (of eigenlijk ‘geen’) ruimte voor vragen of interactie (dat kan namelijk in de chatsessies, zie hieronder). Vorig jaar deden we deze presentatie ‘live’ en hebben we opnames gemaakt.

Omdat de inhoud van de presentatie dit jaar nauwelijks afwijkt van die van vorig jaar hebben we besloten om deze dit jaar niet ‘live’ te doen, maar gewoon de opname van vorig jaar te tonen.

Grote voordelen zijn:

  • je kunt niet meer ’te laat’ zijn voor de start van de presentatie.
  • je kunt spoelen en/of pauzeren.
  • de zoomsessie was slechts toegankelijk voor 100 deelnemers. Soms moesten mensen wachten tot de tweede of derde sessie. Dat hoeft nu niet.
  • Julius en Werner hoeven hun verhaal niet drie keer op één avond te doen.

In onze optiek weegt dat op tegen het nadeel dat het nét wat onpersoonlijker is en het nadeel dat sommige informatie niet meer 100% correct is. Voor wat betreft dat laatste: kleine aanvullingen op de informatie van de presentatie zijn:

  • Er is goedkeuring op het budget voor de bouw van het nieuwe gebouw. In februari wordt gestart met de bouw en dit is gepland gereed in de zomer van 2025.
  • Voor volgend jaar hebben we 70 plekken voor groep 8 leerlingen. De school zal in 2024-2025 bestaan uit ca 310 leerlingen, verdeeld over 2 of 3 deelscholen.
  • In de presentatie wordt gesproken over rondleidingen en proefmiddagen. De info die hierover gegeven wordt is niet correct. Die vind je elders op de site en deze zitten nog niet vol.

Klik op de button hieronder om de presentatie te starten.

Daarnaast kan je LIVE kletsen met onze leerlingen, coaches, vakexperts, ouders en schoolleiding.

Via onderstaande knoppen kom je vanzelf bij de verschillende chat-sessies.

Via onderstaande buttons kun je terecht in de verschillende ‘chatrooms’ met medewerkers, ouders en leerlingen van Xplore.

Ben je nu al benieuwd en wil je kijken hoe het er bij ons uitziet?

Of weten wat voor challenges leerlingen bij ons doen?
Kijk dan op ons YouTube-kanaal!
Of luister naar de podcast van een leerling, dan hoor je alle ins & outs over de school!